iOS 6 udkommer imorgen

Så er det imorgen iOS 6 udkommer. Vi lister, hvad der kommer af ændringer i 6’eren til forskel til 5’eren.

De nye funktioner

I den ny udgave af iOS har Apple erstattet Google Maps med deres egen udgave. Det kan sættes i forbindelse med at de bliver større og større konkurrenter. Denne udgave af Maps skulle angivenlig fungere mere som en GPS. Det der har været på Youtube ser godt ud.

Der udover er der kommet Passbook, som skal gøre din mobil til en levende billet central. Problemet med denne idé, er nok at den kan have svær ved at leve i et land som Danmark. De store selskaber i Danmark har lavet deres egen udgave, eller købt sig til den – og når pengene er føjet ud af lommen, så lader de nok ikke Passbook komme ind på den konto.

Facebook vil blive en integreret del af iOS. Det skal være muligt at sende opdatering ud via Facebook uden at skulle starte applikationen først.

Den velkendte Siri skulle være blevet bedre, så den kan hamle op med Android alternativer.

Telefonen bliver også forbedre. Nu kommer muligheden for at besvare et opkald med en forud defineret sms besked, hvis nu du sidder i et mødes , kan du besvare dit opkald med en sms besked.

Safari er også opdateret, så den nu arbejder sammen med iCloud. Det skal gøre det muligt at arbejde mere platform independent (sådan næsten – bare det er et Apple produkt). Om det er din iPad, iPhone, iPod eller din Macbook. Så skal du kunne dele dine bogmærker og historik uden problemer.

Kameraet har fået en ny funktionalitet – Panorama. Nu kan du med dit indbygget kamera taget panoramabilleder.

Kompatibilitet

Når det kommer til kompatibiliteten, så har Apple ladet iPhone 3GS og op til iPhone 5 få det nye operativ system. Ipod af fjerde og femte generation er også understøttet plus iPad 2 og The new iPad.

Skriv et svar